måndag 8 maj 2017

lever och mår..

i alla fall någotsånär. Jag vet att det gått lång tid nu, därför tänkte jag kika in fastän jag inte har något specifikt att blogga om. 
Måste nog erkänna att jag inte tänkt på bloggen nästan alls de senaste två veckorna. Det har varit mycket och massor. 

I jobbet är det just nu den intensivaste tiden under perioden. Den här veckan har alla mina grupper prov, så då är det 150 prov som väntar på att bli rättade. Niorna har dessutom precis lämnat in sina självbiografier, så jag har 50 sådana att läsa genom. Och förutom allt annat tycker jag att all min energi börjar gå ur nu. Känner mig riktigt urladdad, som en trasa faktiskt. Ännu 3 vanliga jobbveckor kvar borde jag orka, en annorlunda vecka och sen väntar ett härligt sommarlov. Nästan så jag ser det skymta om hörnet. 

Vår tvättstuga står ännu orörd. På lördag har vi haft en tork att gå på där i två veckor, så då ska väl maken komma igång tänkte han. Det blir att göra om helt. Vi hade sån tur att vårt hus är så pass gammalt att de nya reglerna för tvättstuga inte fanns då ännu. Nu måste det utrymme var tvättmaskinen är vara gjord som ett våtrumsutrymme. Men så var det inte när vårt hus byggdes för 30 år sedan. Men för att vi skulle få skadeersättning från försäkringen måste vi nu göra det till våtutrymme. Vi har kakel kvar från renoveringen av badrummet, så maken tänkte kakla golvet. Det har vi alltså framför den närmaste tiden.

Sen har vi hunnit planera lite till svågerns bröllop, tagit ett sista farväl av makens farmor, firat den första avslutningen och i helgen bokade jag + barnen, mamma och två av mina systrar en resa till höstlovet. 

Den här veckan har jag flera möten, och så måste jag gå på jakt efter en klänning till bröllopet. Jag har beställt ett flertal, men ingen av dem har av en eller annan orsak passat, så nu går jag nog live så jag får prova. Det största problemet är att den måste vara gul, eller åtminstone ha gult i sig. För jag har skaffat kläder i gult åt de andra redan. 

Det var lite uppdatering om mitt liv, hoppas det inte tar 2 veckor förrän nästa inlägg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar