söndag 16 augusti 2015

gårdagen


Det var en intensiv dag igår. Gubben och jag började med att åka på släktträff. När vi kom därifrån var det bråttom att få kläderna och håret fixade på barnen, ja och vi själva bytte också kläder. Sen körde vi ut till Glasbruket i Vexala. Där skulle vigseln mellan Hanna och Kenneth stå. 
Glasbruket är ett jättefint ställe och det passade riktigt bra att ha ett mindre, intimare bröllop där. Nu råkade ju vädret vara det bästa man kunde tänka sig, så en vigsel ute på terrassen passade ypperligt. 

Det blev en fin fest. Vi hade trevligt och barnen hade roligt. Inte en gång tjatade de om någonting. De lekte med sina småkusiner och badade. Oj vad de badade. Det är inte på varje bröllop man får bada bubbelbad. 
Det blev en sen kväll för oss alla. Klockan var närmare 01.00 när vi kurvade in på gården. T.o.m Lova sa att det ska bli skönt att komma i säng. Hon är en som alltid tjatar om att hon inte vill gå och lägga sig annars. Och ja, vad det var skönt att krypa ner under täcket efter en väldigt lyckad dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar