onsdag 30 november 2016

nedräkningen kan börja


Som barnen väntat på detta, att få börja öppna sina kalendrar. Sen i förrgår har de hängt och väntat på små barnhänder. 
I år blev det en annan variant av kalender åt Edla. Jag funderade på flera alternativ, sådana som skulle ha fått rum i strumporna. Men jag hittade ingen som jag tyckte var prisvärd och som skulle ha passat henne. Istället köpte jag en pixikalender från Ica. En bok för varje dag, det passar Edla det. Och den var verkligen prisvärd med sina ca 17e. 
Alvin får en playmobil. Det ville han ha. Jag har tömt luckorna i strumporna i stället. Barnen tycker det är så roligt när det blir färre och färre strumpor, vilket betyder att julen kommer närmare. 
Jag funderade länge också på kalendern åt Lova. Hon ville ha en barbie eller pyssel. Någon pysselkalender har jag inte sett. En Barbiekalender finns det, men den är verkligen inte prisvärd. Därför har jag gjort en egen sådan med kläder och accessoarer jag samlat på mig under åren. Jag har köpt på loppis och rea när jag fyndat något. Och det blev till en perfekt kalender åt Lova. 
Imorgon börjar nedräkningen.

Igår var jag till Kärkkäinen med mor, svärmor och lillasyster. Och idag har jag köpt den sista julklappen. Jag är alltså klar 30.11, det måste nog bli mitt rekord.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar